تیچ فایل

تیچ فایل

وب سایت جامع انواع فایل ها در زمینه های متنوع علمی و تحقیقی
تیچ فایل

تیچ فایل

وب سایت جامع انواع فایل ها در زمینه های متنوع علمی و تحقیقی

پاورپوینت درباره روش های نگه داری مرکبات بعد از برداشت

پاورپوینت (لینک در پایین صفحه) تعداد اسلاید(33) این فایل پاورپوینت شیوه صحیح برداشت روش های نگه اری پس از برداشت را توضیح خواهد داد. عوامل مﺆثر بر فساد محصولات 1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود. 2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد . 3- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود . 4- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماد ...

دانلود پاورپوینت نیرو همه جا 1 و 2- 19 اسلاید

              هنگامی که جسمی را می کشیم یا هل می دهیم به آن نیرو وارد می کنیم نیروها همه جا هستند.در انجام همه ی کارها و بازی ها نیرو به کار می رود . گاهی اوقات نیروی ما برای به حرکت درآوردن اجسام کافی نیست در این مواقع از نیروی دیگران یا از ماشین ها و ابزار ها کمک می گیریم نیروی کشش زمین نیرویی است که کره ی زمین بر اجسام وارد کرده و ان ها را به سمت خود می کشد   ...

✅ دانلود پاورپوینت بکارید و ببینید - 23 اسلاید✅

                نهاندانگان دو لپه: ـ گیاهک دانه دارای دو لپه است. ـ اغلب آنها ریشه راست دارند. ـ ساقه هوایی آنها اغلب منشعب است. ـ برگها دارای گوناگونی فراوان بوده، رگبرگهای آنها اغلب منشعب و غیر موازی است. ـ تعداد قطعات گل در آنها ۲ یا ۵ یا مضربی از این اعداد است. ـ دستجات آوندی در یک حلقه قرار دارند. مثالها: به سه گروه بی گلبرگ، جدا گلبرگ و پیوسته گلبرگ تقسیم می شوند. بی گلبرگ:بید،فندق، بلوط و گردو جدا گلبرگ:تیره های شب بو، خشخاش، ...

دانلود پاورپوینت فصل دوم علوم سوم ابتدایی خوراکی ها - 21 اسلاید

دانلود پاورپوینت، درس محیط ریاضی سوم دبستان، دانلود پاورپوینت درسی، پایه سوم ابتدایی، دانلود پاورپونیت پایه سوم ابتدای، پاورپوینت پایه سوم ابتدایی، درس محیط ریاضی پایه سوم ابتدایی، دانلود پاورپوینت درس محیط ریاضی، پایه سوم دبستان           
    ما برای حرکت ، تنفس ، صحبت کردن و انجام همه ی کارهای روز مره ی خود ، نیاز به غذای سالم داریم. آیا به غذاهایی که تابه حال خورده اید فکرکرده اید؟ غذاهای ما در 3 وعده ی صبحانه ، نهار و شام می باشد. مقدار مصرف و نوع غذاهایی که می خورید باید مناسب  رشد و انجام کارهای شما باشد . گروه سوم : پروتئین ها پروتئین ها در گوشت قرمز ، مرغ ، تخم مرغ ، ماهی و همچنین شیرها و موادی که از  شیر بدست می آیند وجود دارند. به شیر ومواد غذای ...

دانلود پاورپوینت درس سوم علوم سوم مواد اطراف ما- 22 اسلاید

       
  یک تعریف علمی : اگر مواد جامد به اندازه ی کافی گرم شوند به حالت مایع تبدیل می شوند به این عمل ذوب می گویند . ذوب یعنی مایع شدن ما در اطراف خود عمل تبخیر را زیاد می بینیم مثل : 1- بخار شدن آب کتری یک عمل تبخیر است 2-آب دریا براثر نور خورشید به صوررت بخار در می آید پس تشکیل ابر یک نوع تبخیر است 3-هنگام خشک شدن سبزی ، آب درون آن تبخیر می شود 4-موادی مانند الکل ، عطر ، بنزیندر دمای اتاق با سرعت زیاد تبخیر می شوند   ...