پاورپوینت (لینک در پایین صفحه) تعداد اسلاید(33) این فایل
پاورپوینت شیوه صحیح برداشت روش های نگه اری پس از برداشت را توضیح خواهد
داد. عوامل مﺆثر بر فساد محصولات 1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها،
مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود. 2- آنزیم
ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود .
همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد . 3- رطوبت: به عنوان
یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود . 4- اکسیژن:
اکسیژن با اجزای ماد ...
یکشنبه 1 اسفند 1395 ساعت 02:04